در صورتی که افراد قصد تعویض وثیقه داشته باشند، بانک متناسب با ضوابط و دستورالعمل‎های مشخصی که در این زمینه وجود دارد، اقدام به تعویض وثیقه و پذیرش وثیقه جدید می‎کند و به این ترتیب، وثیقه قبلی به افراد عودت داده شده و سند آن واحد مسی آزاد می‎شود.

 

ملک در رهن بانک?

ملک در رهن بانک را چطور آزاد کنیم؟ بانک مسکن با اعلام امکان تعویض وثیقه تسهیلات مسکن برای تسهیلات گیرنده‎ها شرایط تعویض وثیقه را اعلام کرد.

 محمدحسن مرادی اعلام کرد: آن دسته از افرادی که به دلیل دریافت تسهیلات بانکی، سند واحد مسی آن‎ها در رهن بانک به‎عنوان وثیقه تسهیلات قرار گرفته است، می‎توانند با شرایطی اقدام به تعویض وثیقه و خارج کردن ملک مورد نظر از رهن بانک کنند.

مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن ادامه داد: در چنین شرایطی بدون نیاز به تسویه حساب با بانک از بابت بازپرداخت مبلغ تسهیلات دریافت شده افراد می‎توانند ملک خود را از رهن بانک خارج کرده و سند خود را آزاد کنند.

مرادی گفت: در صورتی که افراد قصد تعویض وثیقه داشته باشند، بانک متناسب با ضوابط و دستورالعمل‎های مشخصی که در این زمینه وجود دارد، اقدام به تعویض وثیقه و پذیرش وثیقه جدید می‎کند و به این ترتیب وثیقه قبلی به افراد عودت داده شده و سند آن واحد مسی آزاد می‎شود.

 

ملک در رهن بانک?

به گزارش مجله دلتا به نقل از خبرآنلاین و به نقل از بانک عامل بخش مسکن، مرادی در ادامه گفت: با این اقدام فرد می‎تواند علاوه بر این‎که همچنان به بازپرداخت مبلغ تسهیلات خود در قالب اقساط ماهانه تسهیلات اقدام می‎کند، از طریق جابه‎جایی وثیقه، ملک مورد نظر را به فروش برساند.

این در حالی است که در حالت کلی بدون تعیین تکلیف کردن تسهیلات از بابت تسویه و بازپرداخت کامل (فک رهن) یا انتقال تسهیلات به فرد خریدار یا واحد مسی دیگر، امکان فروش واحدی که به واسطه دریافت تسهیلات در رهن بانک قرار گرفته است، وجود ندارد.

شرایط تعویض وثیقه تسهیلات مسکن

مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن در خصوص شرایط تعویض وثیقه تسهیلات مسکن، گفت:

  • فرد می‎تواند از دو روش اقدام به تعویض وثیقه کند؛ یک روش آن است که سند ملک دیگری که به نام خود وی است را برای تعویض وثیقه به بانک ارائه کند و در قبال آزاد شدن سند ملکی که در رهن قرار دارد، ملک دیگری را که تحت مالکیت وی قرار دارد را در رهن قرار دهد؛ همچنین می‎تواند اقدام به ارائه سند ملکی کند که به نام شخص دیگری غیر از خود وی است.
  • در حالتی که ملک معرفی شده تحت مالکیت و به نام خود فرد است، چنانچه ملک بعد از تاریخ دریافت تسهیلات به نام وی شده است، مانعی برای تعویض وثیقه وجود ندارد و فرد می‎تواند با معرفی آن ملک و ارائه سند آن به بانک، اقدامات لازم به منظور تعویض وثیقه را انجام دهد.
  •  ملکی که برای تعویض وثیقه به بانک معرفی می‎شود، بعد از زمان دریافت تسهیلات به نام فرد شده باشد و این موضوع یکی از شروط اصلی تعویض وثیقه در چنین حالتی است.
  • در شرایطی که ملک به نام فرد دیگری است نیز مانعی بابت تعویض وثیقه وجود ندارد؛ اما در این حالت تعویض وثیقه به صورت موقت خواهد بود؛ یعنی فرد تنها مجاز است بین 6 ماه تا یک‎سال وثیقه ملک تحت مالکیت فرد دیگری را به عنوان وثیقه تعویضی به بانک ارائه کند؛ در طول این مدت فرد باید اقدام به خرید ملکی به نام خود کند و با معرفی ملک جدید به بانک، ملک تحت مالکیت خود را در رهن قرار دهد.
  •  در صورتی که ملک به نام شخص دیگری باشد امکان تعویض وثیقه به صورت دائمی وجود ندارد و این امکان در واقع یک فرصت موقت است تا فرد بتواند در این فاصله زمانی اقدام به خرید ملک جدید کند.

همچنین بخوانید:

وام مسکن خانه اولی ها چه شد؟

وام مسکن ضعیف‎تر از همیشه!

دود اسفند مسکن در چشم مشاوران املاک

مهمترین تحولات مسکن در سال 97؛ تغییر وزیر مسکن


delta maskan وثیقه ,تعویض ,ملک ,بانک ,تسهیلات ,فرد ,تعویض وثیقه ,به نام ,در رهن ,اقدام به ,رهن بانک ,شرایط تعویض وثیقه ,برای تعویض وثیقه ,تعویض وثیقه تسهیلات ,امکان تعویض وثیقهمنبع

مخالفت دولت با تعیین سقف اجاره بها

وام مسکن مهر ، 50 میلیون تومان شد

صاحبخانه‌های منصف، از پرداخت مالیات معاف می‎شوند؟

آخرین آمار قراردادهای اجاره + جدول قیمت‎ها

خانه زیر 200 میلیون تومان ؟ نگردید، نیست

ساخت ویلای مدرن روی ویرانه های سنگی

وام مسکن برای مجردها

مشخصات

آخرین جستجو ها

غرور طراحی نما فروشگاه دیجی کالا تیراهن اصفهان معرفی گل و گیاه خرید اینترنتی لوازم یدکی گریدر اجناس فوق العاده فروشگاه آنلاین دنیای از خوشمزه ها ردیاب خودرو